Unable to update

Report any bugs you find here.
Post Reply
Darken
This is most obviously a Newbie
Posts: 3
Joined: Tue Jun 24, 2014 4:07 am
Ingame name:: Darken
Sex: Male
Class: Mage

Unable to update

Post by Darken » Tue Jun 24, 2014 4:12 am

Hi, I am installing game and it wont update, I have re-downloaded the game several times and installed with no luck, I keep getting the same error "Copy moac -> new failed!" (no quotes)
then chosen connection failed, two times as it attempts each of the connections.
then it advises me to uninstall and re-download and re-install, which I have several times with no luck.

What else can I try?

I have played with all the settings turning things on and off to see if maybe that would help, no luck with those either.

Thanks!

User avatar
Sealav
Demonslayer
Posts: 258
Joined: Sun May 25, 2014 1:57 am
Ingame name:: Sealav
Sex: Male
Class: Arch-Seyan
Location: New Jersey

Re: Unable to update

Post by Sealav » Tue Jun 24, 2014 4:27 am

did u run it as administrator. some times your computer wont do it automatically and you will have to manually set it.

User avatar
Eddow
Site Admin
Posts: 285
Joined: Fri May 23, 2014 8:15 pm
Ingame name:: Eddow
Sex: Male
Class: Arch-Warrior
Clan: Elysium
Location: Norway
Contact:

Re: Unable to update

Post by Eddow » Tue Jun 24, 2014 1:04 pm

If you really can not get this to fix, add -x behind the shortcut. It's a temporary fix. I have not encountered this on anyone else before, so would love some more information on it.

Darken
This is most obviously a Newbie
Posts: 3
Joined: Tue Jun 24, 2014 4:07 am
Ingame name:: Darken
Sex: Male
Class: Mage

Re: Unable to update

Post by Darken » Wed Jun 25, 2014 2:56 am

I didn't, I am using windows 8 I don't even know how to do that lol, but I will try to, thanks.

Darken
This is most obviously a Newbie
Posts: 3
Joined: Tue Jun 24, 2014 4:07 am
Ingame name:: Darken
Sex: Male
Class: Mage

Re: Unable to update

Post by Darken » Wed Jun 25, 2014 2:58 am

oh it worked, hehe thanks!

Post Reply