Nike Air Force 1 '07 Sort

Ideas and suggestions for improvement of existing content or further game development go here.
Post Reply
hqx1h616
This is most obviously a Newbie
Posts: 3
Joined: Sat Oct 10, 2020 3:43 am
Ingame name:: csafds
Sex: Male
Class: Arch-Mage

Nike Air Force 1 '07 Sort

Post by hqx1h616 » Sat Oct 10, 2020 3:56 am

Image


Dette tilbud med begrænset frigivelse er runtopsell.com konstrueret af luksuriøse materialer som ruskind og læder og kombinerer disse med et taktilt mesh og kontrasterende jordfarver. "Vandmelon" er opdelt i to farver - de forreste to tredjedele af skoen, der vises i lyserød ruskind, og den bageste hælflik, der serveres i lysegrøn.


På bagsiden har Nike Sko Dame Hvid tilføjet et meshoverlay i "Earth" -brun og kontrasterer hele sneakeren med et skarpt hvidt Swoosh-emblem. Andre interessante detaljer inkluderer Nike-mærket på tungen og hælen, som er broderet i materialerne i en bølget, skæv stil. Afrunding af dette unikke tilbud er dens "Sail" -enhed, der er færdig med en sort ydersål, der passer til tapingen, der findes bagpå.


Andre unikke finish inkluderer et lynlåstræk, der tager efter Nike Air Force 1 '07 Sort swoosh-emblemet på det hvide par, samt metal "Nike AIR" -mærkning på hælfanen på begge farvestoffer. Der er også et stort sølvfarvet metal "AIR" blonder dubrae og tunge mærker, der har metallisk sølvbogstaver.


Nike har opdateret den rene hvide Brandudsalg Air Force 1 ‘07 LV8 med en preppy, collegiate-gældsat båndstribe, der fungerer som en grænse mellem mellemsålen og den øverste. Den pågældende AF1 kommer i “White / Habanero Red / Obsidian” og er lavet af en blanding af syntetisk og ægte læder. Den har en mørk "Obsidian" blå swoosh, med samme farve som en af ​​striberne, der findes på båndet, der vikles rundt om sneakeren.


https://www.runtopsell.com/

Post Reply